Дрон відправили на фронт, збираємо на пікап: об’єднуємось для допомоги захисникам

Дрон відправили на фронт, збираємо на пікап: об’єднуємось для допомоги захисникам

Понад 300 людей долучилися до благодійного аукціону та пожертвували кошти на дрон для захисників на Бахмутському напрямку. Серед усіх, хто задонатив від 100 грн – розіграли картину художниці Ірини Камінської із зображенням мирного Києва. 

Таким чином вдалося зібрати 27 тис. грн, це  25% від суми, необхідної для купівлі безпілотника для військових.

Але маємо радісну новину – дрон таки придбали і вже відправили на фронт! Це стало можливим завдяки будівельній компанії “Really Building”, що оплатила повну вартість (а саме 95 тис. грн) цього необхідного для воїнів Mavic. 

Тож кошти, які ми зібрали на аукціоні, залишилися у фонді. Їх ми вирішили спрямувати на іншу ціль – долучитися до придбання пікапа для інженерів 3-ї окремої штурмової бригади (“Азов”). У роботі цього підрозділу без автівки ніяк – адже від того, наскільки якісно вони виконують свої завдання, залежить й ефективність роботи інших бійців. Ми знаємо хлопців особисто, тому переконані у гострій необхідності. 

Потреба у машинах є завжди, адже їхнє “життя” на передовій відносно недовге. А джипи та пікапи – одні з найзатребуваніших моделей, бо витривалі, всюдихідні та можуть перевозити вантажі. 

Наразі на пікап для інженерів зібрано 60 тис. з 299-ти. Свій внесок зробимо і ми. 

Ми збирали на дрон, а тепер – на авто. Якщо раптом ви не згодні зі зміною призначення збору, то пишіть нам в особисті на Facebook ми домовимося про повернення ваших коштів.

Дякуємо кожному, хто підтримує ЗСУ: благодійникам та відповідальному бізнесу!

About the Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You may also like these