Подарували квартиру у Києві воїну, який вже 9 років захищає Україну

Спільно із будівельною компанією “Really Building”, ми подарували квартиру військовому Володимиру Пастушку, який з 2014 року захищає Україну від російської агресії.

До війни Володимир Пастушок з Рівненщини був громадським діячем, активістом національно-патріотичних організацій, а у 2014-му, після Революції Гідності, долучився до війська добровольцем. Його бойовий шлях розпочався під Слов’янськом у складі Першого батальйону оперативного призначення імені Героя України генерала Сергія Кульчицького.

Відтоді “Пісня” захищає Україну не тільки зі зброєю у руках, а ще підіймає бойовий дух побратимів патріотичними піснями. Захисник зізнається – коли йому зателефонували і повідомили про квартиру, довго не міг повірити, що це правда. 

“Світ не без добрих людей. Я навіть не планував, що таке в житті в принципі можливе. В моєму житті з моїми розкладами. У мене життя – війна. І Україна. А тут так склалося. Купити її я б не зміг,” розповідає Володимир Пастушок і додає, що тепер бачитиме сім’ю частіше. 

“Я в армії з 2014-го року і всі ці роки, коли був не на ротації, знаходився у військовій частині – 8 років в кінці робочого дня лишався у казармі жити. До сім’ї їздив в кращому випадку 2 рази в місяць. Тому це дуже важливо. Зараз сім’я переїде сюди.”

Загалом військовим вже подарували 6 квартир – повідомила співзасновниця 

“YOUkraine” Ганна Мурашенко і пояснила, як обирали тих, кому допомогти.

“Ми спілкуємось особисто з бійцями, знаходимо тих у кого гостра потреба у житлі. Наприклад, кілька місяців тому компанія Really Building сказала, що готова надати ще одну квартиру у місті Українка. Я звернулася до знайомих в “Азові” і запитала: хто із тих, хто вийшов з Азовсталі, зараз гостро потребує житла. Хлопці розповіли про родину з Маріуполя, якій нікуди повертатися: наш захисник, дружина і маленька дитина. Цей герой заслужив цю квартиру. Ми прийняли рішення за добу і все оформили,” поділилася Ганна Мурашенко

Сподіваємося, що цієї важливої ініціативи долучаться й інші забудовники. Нині представники галузі об’єдналися у Будівельну бізнес-асоціацію. Тому віримо, що спільними зусиллями бізнес і надалі допомагатиме героям із житлом.

About the Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You may also like these