Разом – сильніші! Дякуємо партнерам та учасникам благодійного забігу RUN FOR AZOVSTAL

Щоб підтримати звільнених полонених захисників “Азовсталі”, їхні родини та тих, хто все ще чекає на своїх героїв і героїнь – благодійний фонд “YOUkraine” та громадська організація “Жінки зі сталі” організували благодійний марафон. 

Дякуємо усім, хто приєднався до заходу, хто донатив та брав участь у благодійному аукціоні – ваші внески неоціненні! 

Ми неймовірно вдячні нашим друзям та партнерам, які допомогли створити атмосферу єдності під час заходу!

Окреме спасибі за музичний супровід тим, хто завжди підтримує наших захисників і долучається до благодійних заходів. Дякуємо народній артистці України Марії Бурмаці! Дякуємо за підтримку, неймовірне виконання гімну України та за нову пісню “Кохання сталь”!

Дякуємо за чудовий та проникливий виступ і Юрію Звонарю, який доповнив музичну атмосферу!  Ви завжди підтримуєте дух і незламність своєю музикою. 

Спасибі волонтеру, інструктору з психологічного та ментального здоров’я, а за сумісництвом нашому професійному та щирому модератору Саші Марку!

Дякуємо за підтримку нашої ініціативи надійному партнеру – Стоматологічна клініка «LuxDental», яка надала два сертифікати по 20 тис. грн для двох наших захисників “Азовсталі”. Досвідчені стоматологи цього лікувального закладу гарантують якість та надійне піклування.

Ми щиро вдячні й нашим інформаційним партнерам!

Зокрема, українській інформаційній агенції #Букви! Спасибі, що розповідаєте про справді важливі речі!

Також дякуємо за підтримку команді професіоналів Youtube-каналу новин і аналітики про Україну та світ – Спецпроєкти Сергія Мамаєва!

Висловлюємо вдячність другу та нашому фаховому digital-партнеру Нажденко Андрію Анатлійовичу, одному із кращих веб-розробників та маркетологів не тільки в Україні, а й за кордоном Web Solutions Factory

І окреме спасибі кажемо нашому надійному та професійному комунікаційному партнеру! UK communications – це не просто комунікаційна агенція, це потужна команда експертів у роботі з громадськими та комерційними організаціями.

Ми раді, що з вашою допомогою та підтримкою змогли втілити наш задум у життя! Спасибі за вашу небайдужість!

About the Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You may also like these