Вірші читали – на дрон зібрали! До дня народження Валерії “Нави” Суботіної українці надонатили на безпілотник захисникам!

…До дня народження Валерії “Нави” Суботіної та у пам’ять про її чоловіка Андрія, захисника “Азовсталі”, благодійний фонд “YOUkraine” організував збір коштів, щоб допомогти захисникам. 

Щоб долучитися до збору, українці читали вірші Валерії, викладали їх у мережу з хештегом #ВіршіНаДрон та донатили на “пташку” військовим. 

Історія кохання Валерії та Андрія стала відомою на весь світ. День народження вони мали святкувати разом – він 19-го, а вона 20-го липня. Але капітан-прикордонник Андрій «Борода» Суботін загинув під час захисту Маріуполя. Вороги досі не повернули його тіло. Він все ще там – з такими ж полеглими у бою за нескорений Маріуполь Героями!  А вона тут: говорить про нього, пише вірші, нагадує про полонених та подвиг захисників, які загинули, підтримує тих, хто зараз боронить Батьківщину.

4 дні знадобилося, щоб зібрати на дрон, який “Нава” передасть захисникам, а ми поділимось. 

“Завдяки вам ця “пташка” уже летить до прикордонників, – говорить Валерія. – Дякую “YOUkraine” за ініціативу зі вшанування мого Андрія. Дякую усім за участь і привітання нас обох – з землі до самісінького неба!”.

Анна Мурашенко, засновниця БФ “YOUkraine” додає: “Ми вдячні всім, хто долучився до цієї ініціативи. Нашим близьким, друзям, військовим, артистам, журналістам та небайдужим людям. Ну і звісно нашим  партнерам, які розробили концепцію цього збору – комунікаційній агенції UK communications. 

Долучилися до акції і зірки: Марія Бурмака, Юра Звонарь, Дмитро Чекалкін, Рима Зюбіна. Ми продовжуємо допомагати захисникам і віримо, що спільними зусиллями зможемо зробити більше!”.

About the Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You may also like these