“Допомагай! Надихай!” ініціатива БФ “YOUkraine”до Дня Незалежності України об’єднує українців! 

Роби доброго, дякуй за добро, розкажи про добро! Допомагай іншим та надихни тих, хто зневірився чи втомився!  

До Дня Незалежності України БФ “YOUkraine” запускає мотиваційну ініціативу “Допомагай! Надихай!”. Ми всі стоїмо разом – як у боротьбі із зовнішнім агресором, так і з внутрішнім ворогом – смутком та відчаєм. Разом ми можемо не тільки перемагати окупанта, але і протистояти розпачу, що несе велика війна. Втрати, сумніви, розпач, безсилля: на жаль, все це стало частиною нашого сьогодення. Але ми не здаємося, протистояти зневірі – у наших силах! 

Анна Мурашенко, засновниця благодійного фонду “YOUkraine” розповідає: 

“Наша мета – підтримати одне одного і нагадати, що кожна добра справа зараз важлива. Все, що ми робимо для перемоги добра – має сенс! Донатити, плести маскувальні сітки, здавати кров, лікувати людей, рятувати тварин, берегти природу, підтримувати близьких, турбуватися про власне ментальне здоров’я – неважливих справ зараз немає! Для перемоги цінне все! Вистояти – це плекати внутрішню рівновагу, берегти сили, робити пожертви та утримати войовничий настрій.

Приєднатися до ініціативи БФ “YOUkraine” може кожен. Для цього не потрібно робити нічого складного! Просто поділіться тим, що підтримує вас та надихає робити добрі справи для Перемоги! Можливо, цієї миті хтось потребує саме вашої підтримки та саме вашого прикладу! Робіть добрі справи, розказуйте про них та надихайте інших! Адже тільки так ми можемо боротися з темрявою, яку несе зло – робити добро і підсвічувати його!

Що треба зробити: 

✅Зробіть пост про будь-яку хорошу справу, яку робите для Незалежності та Перемоги! 

✅Вкажіть хештег #ДопомагайНадихай

✅ У День Незалежності слідкуйте за розіграшем мотиваційних подарунків на сторінці БФ “YOUkraine” 

Поетеса та колишня полонена Валерія “Нава” Суботіна та наша художниця Ірина Камінська уже приготували для вас подарунки. Їх власника/власницю 24-го серпня випадковим методом обиратимуть серед тих, хто виклав пост з хештегом #ДопомагайНадихай. 

Покажімо нашим захисникам, що ми гідно чекаємо їх повернення додому і робимо все для миру, незалежності та перемоги – кожен на своєму місці!

About the Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You may also like these