Не опускати руки, підтримувати захисників та одне одного: українці долучилися до ініціативи “Допомагай! Надихай!” від БФ “YOUkraine”

Ділилися почуттями та емоціями, теплими словами, розповідали про наболіле та про добрі справи – все це робили учасники та учасниці мотиваційної ініціативи “Допомагай! Надихай!” від БФ “YOUkraine”.

Цей флешмоб ми запустили до Дня Незалежності, щоби згуртувати людей, підтримати тих, хто зневірився, мотивувати допомагати захисникам і зберігати віру в майбутнє.

“Часом мені також здається, що біль – єдине, що у нас залишається. Іноді від подій  навколо мозок видає “error” і відмовляється сприймати. Але я завжди повторюю: не можна опускати руки”, – каже засновниця благодійного фонду “YOUkraine” Анна Мурашенко.

“Хлопцям та дівчатам на нулі ще важче, їм потрібна наша підтримка, і коли я доначу, організовую збори, заходи – я роблю це для них. Маємо усвідомлювати, одна з цілей ворога – зламати та перемогти наш дух. Чи готові ви їм здатися? Я – ні, тому попри все я буду боротися і далі, робитиму все, що в моїх силах!”, – про це написала Анна написала у своєму мотиваційному пості.

Ініціативу підтримали фотографи, редактори, громадські діячі, митці та волонтери.

“Ми дуже часто знецінюємо свої вчинки: роблю недостатньо, мої дії нічого не змінять, що ж я можу сам…А насправді – достатньо, зміниш, можеш! Особисто я вірю, що кожен з нас – частина цілого організму. Кажуть «один в полі – не воїн», але якщо ми зберемо ціле «військо», то подолаємо все. Опустити руки – означає здатися, а я не здаюсь і продовжую допомагати, щоб пришвидшити нашу перемогу”, – каже художниця і волонтерка Ірина Камінська.

Допомога бійцям, взаємна підтримка, єдність. А ще людяність, вдячність та любов – ось про що писали люди у своїх постах з хештегом #ДопомагайНадихай. Ну і, звичайно, розповідали про свої добрі справи – донати, благодійність, щоденну роботу на підтримку економіки, допомогу дітям.

Дякуємо всім, хто долучився! Тільки вперед – із вірою у перемогу!

About the Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You may also like these