День єднання. До перемоги — разом!

16 лютого Україна відзначає День єднання!

Нині для нас як ніколи важливо усвідомити силу нашої єдності. Адже саме у цьому наше джерело наснаги боронити рідну землю.

Відчути єдність українців під час повномасштабної війни — головний урок цього дня.

Не схилятися перед обставинами, гордо тримати голову, бути непохитними, хоч би як складно не було, — все це про українських людей, які виборюють мир та свободу для себе та наступних поколінь. 

Команда благодійного фонду YOUkraine вірить, що цей день — про кожного з нас! Ця єдність у великому починається з малих кроків: підтримати близького в скруті, допомогти волонтеру, прихистити того, хто втратив домівку.

«Показати, що наше суспільство єдине — це створити всі умови, щоб захисники, які воюють або вже повернулися з фронту чи з полону, відчували, що вони потрібні. Що для них є місце в суспільстві, що вони його частина попри все. А ще — тил сьогодні має робити все, аби фронт відчував нашу підтримку. Єднання — це не лише стан, це активна дія!» — говорить засновниця БФ YOUkraine Анна Мурашенко.

Єднання — це бачити спільне замість відмінностей. Підтримувати тих, кого змінила війна. Бо найголовніше вона не змінить ніколи — наші серця, віру та людяність. 

About the Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You may also like these