Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого — день, коли в Україні вшановують Героїв Небесної Сотні. Під час Революції Гідності вони виборювали нашу свободу ціною власного життя.

10 років триває боротьба українців за право жити в демократичній європейській країні. Під час подій Революції Гідності наш народ продемонстрував, що не коритиметься режиму. Що українці — вільні, сильні та готові боротися за свої права та свободи. Тоді ми не розуміли, що протистояння, яке почалося з мирних протестів, переросте у повномасштабну війну.

На жаль, ціна нашої демократії надзвичайно висока. Десятий рік поспіль ми продовжуємо боротьбу з російськими загарбниками, щодня втрачаючи наших захисників. І наш шлях до власної свободи почався саме в ті дні 2014 року, коли в Києві розстрілювали борців за демократичні цінності. З 18 по 20 лютого на Майдані загинуло 78 людей, після 20 лютого — ще 20. Всі вони стали нашою Небесною Сотнею.

Пам’ять про подвиг Небесної Сотні вшановують під гаслом «Вдячні за свободу!». Команда благодійного фонду YOUkraine висловлює свою вдячність і шану тим Героям, які тримають небо над Україною. Маємо зробити все для того, щоб жертва подвигу учасників Революції Гідності не була марною.

About the Author

You may also like these