Фонд «YOUkraine» та девелоперська компанія «Really Building» подарували ще одну квартиру: житло отримав захисник, який втратив все у Маріуполі

Свій військовий шлях цей чоловік розпочав у Київському ліцеї імені І. Богуна. Тоді йому було 16. Потім — навчання в академії Держприкордонслужби. А згодом — війна та вже у 23 роки статус учасника бойових дій.

З 2019 року він перейшов до одного з найкращих спецпідрозділів України. З початку повномасштабної війни нищить російських окупантів. У найскладніші для Києва дні був на захисті столиці, потім виконував бойові завдання на донецько-луганському напрямку. Там у червні 2022-го дістав поранення.

«З 2017 року я мешкав у Маріуполі. З початком повномасштабного вторгнення у 2022-му втратив усе. Дружина та син переїхали до Закарпаття», — ділиться своєю історією військовий, ім’я якого не називаємо в цілях безпеки. 

Сьогодні він став власником однокімнатної квартири у введеному в експлуатацію комплексі в Києві. У місті, яке він захищав на початку повномасштабної війни. Житло військовому подарували благодійний фонд «YOUkraine» спільно із девелоперською компанією «Really Building».

Чоловік зізнається — хоче якнайшвидше привести у квартиру дружину та сина. Вони й подумати не могли, що хтось подарує їм житло. А купити його самим було не під силу.

Благодійний фонд не вперше надає житло військовим, це вже сьома квартира. Чотири квартири захисники отримали до початку повномасштабного вторгнення, а три — вже під час великої війни. 

«На цьому не зупиняємось, плануємо й надалі допомагати бійцям з житлом і не тільки. Хотілось би вірити, що наші заклики почують інші забудовники й теж надаватимуть квадратні метри захисникам. Їм потрібна наша підтримка і на фронті, і в тилу», — говорить засновниця YOUkraine Ганна Мурашенко. 

About the Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You may also like these