У День Героїв оголошуємо збір на FPV-дрони для 2-го механізованого батальйону 3-ої ОШБр

Герой… За цим словом, без перебільшення, стоїть існування нашої держави. Герой підірвав міст і ціною власного життя зупинив просування росіян, Герой відвів літак від житлових будинків і загинув, Герой врятував пораненого побратима й ніс його на собі… 

23 травня в Україні — День Героїв. Це неофіційне щорічне свято на честь борців за волю, незалежність та соборність України.

З початку війни росії проти України цей день набув нового значення. А в нашій країні з’явилось дуже багато сучасних Героїв. Й частина, на жаль, посмертно.  

У цей день закликаємо не забувати про тих, хто повернувся з війни. Зміг знайти себе і жити з новим собою. Кохати, виховувати дітей, мріяти про майбутнє. Дякуємо їм за службу. Їхній внесок у нашу свободу ми ніколи не забудемо.

Низький уклін всім, хто зараз виборює незалежність на всіх фронтах, мужньо і безстрашно зупиняє ворога. Дарує впевненість у тому, що «завтра» обов’язково настане. 

Й у День Героїв оголошуємо збір на FPV-дрони для 2-го механізованого батальйону 3-ої ОШБр. Ваші донати + пильність та вправність наших бійців — ще більше знищеної техніки і позицій росіян!

Реквізити:

🔗Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/6SKjcTFHZ6

💳Номер картки банки

5375 4112 1752 1314

«FPV-дрони — не просто потреба, а нагальна необхідність для наших Героїв. Особливо сьогодні, коли звідусіль говорять про нестачу снарядів. Адже ці відносно недорогі БПЛА здатні ефективно знищити ворожу техніку вартістю мільйони доларів! Донатьте й ослаблюйте армію окупанта», — закликала засновниця благодійного фонду YOUkraine Анна Мурашенко. 

Згадаймо сьогодні й про тих, хто досі перебуває в полоні. Виходьте у ваших містах на акції на підтримку військовополонених. Не мовчіть, адже полон «вбиває»!

Цей день про гордість і сум, адже багато захисників загинули в боротьбі за незалежність України. Шануйте полеглих Героїв! І допомагайте тим, хто боронить нас зараз на фронті!

About the Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

You may also like these